Bagside Hjem

om mig ?

For tidligere værker, samt indtryk fra diverse begivenheder og arrangementer, prøv at se min anden web side :

 

altså www.gallerinyberg.dk

 

 

 

 

Jeg maler fordi jeg ikke kan lade være, fordi så mange indtryk kræver udtryk, og fordi min verden eksisterer i farver og følelser, der ikke lader sig fortælle eller finde ro på anden måde

Fordi jeg ikke oplever verden gennem et filter, men lukker alt ind for at fornemme , føle og forstå, også hvad der er udover mine egne udtryk og indtryk, og hvad der rører sig i mennesker generelt.

Jeg er meget bevidst om at leve uden filtrering, da jeg mener alle mennesker er skabt ligeværdige og med samme udgangspunkt.

 

 Jeg anerkender ikke kulturelle forskelle som en grund til at lukke grænser, men der imod som en mulighed for åndelig berigelse og en udvidelse af vores verden hver især, som vi hele tiden bør være åbne for at berige og forny.

 

De senere år er det samtidig blevet meget vigtigt for mig at vise , hvor rig en verden det giver, når vi åbner op og lader farven og varmen komme ind.

 

Dette især fordi jeg oplever at dagens samfund, skabt af os som mennesker, nok er materielt rigt, men mentalt og åndeligt fattigere end nogensinde i den oplyste tidsalder.

 

Engang var det ukendte noget, der pirrede og tændte for vores nysgerrighed og gav os lyst til at rejse ud for at se hvad det fremmede kunne bibringe os. I dag lader en alt for stor del sig nøjes med at tro på fjendebilleder og en stædig uvilje mod at lære det ukendte, de fremmede at kende.

 

Det er sørgeligt og det giver en farveløs og lukket kultur, hvor alle har nok i deres eget og ikke længere lader sig inspirere, men der imod gerne skræmme!